Rengøring

Hos RENOP har vi beskæftiget os med rengøring i snart 17 år, og kan tilbyde vores ekspertise inden for erhvervsrengøring, institutionsrengøring, samt i private hjem.

Erhverv

Hvad enten det er en butik, et kontor eller en industrivirksomhed, der har brug for hjælp til håndtering af erhvervsrengøring, kan vi tilbyde vores professionelle erfaring.

 

Vi tilbyder daglige service, såvel som hovedrengøring samt rengøring før og efter flytning.

Den daglige service inden for erhverv, kan eksempelvis være aftørring af borde og skærme, gulvvask, tømning af skraldespande, toiletvask m.m., mens en hovedrengøring typisk indebærer vask af lofter, vægge, paneler og inventar samt polering af vinduer.

 

Vi tager en grundig snak inden opstart, så vi kan sammensætte et program efter jeres behov og ønsker.

 

Institution

Vi har stor erfaring med rengøring af daginstitutioner, skoler mm. og tilbyder loyal, grundig rengøring af det daglige, samt hovedrengøring.

 

Den daglige rengøring kan eksempelvis bestå af støvsugning, gulvvask, tømning af skraldespande, toiletvask mm. mens en typisk hovedrengøring vil indebærer vask af paneler, vægge, lofter og inventar samt polering af vinduer.

 

Vi tager en grundig snak inden opstart, så vi kan sammensætte et program efter jeres behov og ønsker.

 

 

 

Privat

Vi tilbyder grundig og tryg rengøring i dit hjem.

 

Hos os er det vigtigt at kunden føler sig tryg, så derfor er det altid et kendt ansigt der kommer, og for at styrke kommuikation omkring ønsker og behov taler og forstår vi alle dansk.

 

Vi hjælper med den daglige rengøring, såvel som hovedrengøringen.

 

Daglig rengøring kan eksempelvis bestå af aftøring af støv, støvsugning, gulv vask og toiletvask m.m., mens en hovedrengøring typisk indebærer vask af paneler, køkkenskabe, døre, loft og vægge.

 

FLYTTERENGØRING

Når der skal gøres rent ved flytning, klare vi også dette.

 

Inden opstart snakker vi sammen, om hvilke ønsker og behov, du har til rengøringen af dit hjem, og sammensætter et program derefter.

 

 

 

 

 

 

 

Jytte Møller, kunde der benytter sig af vores private ydelser, vinduespolering samt rengøring.

Michael er kommet her i 10-12 år, jeg er godt tilfreds med mine vinduer, og han gør også dejlig rent.

Hurtig og god service.

 

Rugetoften 2,

3630 Jægerspris

Kontakt os:

+45 28409047

Email:

info@renop.dk